Societat 25/03/2020

El Col·legi de Metges posa a disposició de la Conselleria 240 professionals voluntaris

Professionals de la sanitat privada, sense plaça assignada, jubilats i estudiants dels darrers cursos de Medicina s'han apuntat de manera altruista a la lluita contra la Covid-19

Ara Balears
1 min
MÉS PRESSIÓ  
 L’increment de feina és proporcional a la major població durant l’estiu.

PalmaEl Col·legi de Metges ha posat a la disposició de la Conselleria una borsa amb 240 professionals voluntaris. Es tracta de metges que fan feina a la sanitat privada, jubilats, professionals sense plaça assignada i estudiants dels darrers cursos de Medicina.

La Conselleria, segons informa el Col·legi de Metges (COMIB) en un comunicat com a autoritat sanitària, serà l'encarregada de distribuir les labors a realitzar per cada voluntari, en funció del perfil de cada metge registrat i les necessitats que hi hagi.

El Col·legi de Metges va fer una crida a principi de la setmana passada perquè els professionals s'apuntassin en un registre de voluntaris, amb l'objectiu de col·laborar davant l'augment de la càrrega assistencial previst als centres sanitaris de la Balears per la pandèmia del coronavirus Covid-19.

El COMIB ha facilitat una assegurança gratuïta de responsabilitat civil que cobreixi la labor assistencial del metge voluntari si no en té, aplicable tant per a metges en actiu com a jubilats voluntaris. A més, s'han col·legiat de manera gratuïta tots aquells voluntaris que encara no ho estaven per poder iniciar la seva labor assistencial.

stats