Mobilitat
Societat 02/05/2023

El conseller de Mobilitat demana "calma" davant els incidents de l'aeroport

Dilluns es va produir un conflicte entre taxistes i els vehicles "pirates", que va provocar que entre les 14.30 i les 17 h només acceptassin traslladar persones amb necessitats especials

ARA Balears
1 min
L'Ajuntament de Palma té les competències en els taxis de l'aeroport.

PalmaEl conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, ha lamentat els incidents que han ocorregut a l'aeroport entre els taxistes i l'oferta de vehicles "pirates" i ha demanat "calma i tranquil·litat". Segons ha recordat Marí aquest dimarts en la roda de premsa posterior al consell de govern en resposta a les preguntes dels mitjans, l'Executiu ha iniciat un pla d'inspecció per perseguir l'intrusisme laboral i actuarà en conseqüència a les "accions errònies" que es facin, com ara "bloquejar carreteres".

Així, el conseller ha fet referència al conflicte que es va produir dilluns, entre taxistes i els vehicles "pirates", que va provocar que entre les 14.30 h i les 17 h els taxis només acceptassin traslladar persones amb necessitats especials, cosa que provocàd una acumulació de vehicles a les instal·lacions de Son Sant Joan. "L'aeroport és una infraestructura importantíssima en aquesta illa, crec que els taxistes professionals saben perfectament que això no ho poden fer. AVolien cridar l'atenció i ara toca actuar amb responsabilitat perquè aquests incidents no passin", ha assenyalat.

Amb tot, Marí ha recordat que l'Ajuntament de Palma és la institució que té les competències respecte de l'aeroport, i ha indicat que no qüestionarà altres administracions. "Cadascú té definides les seves competències en cada cas", ha apuntat, tot i que Cort "fa les coses com toca".

stats