Societat 23/05/2023

El Consell de Mallorca fa inspeccions a 70 establiments turístics de l'Arenal

Han trobat sis locals que incomplien el Decret llei contra el turisme d'excessos

ARA Balears
1 min
Turistes a la recepció d'un hotel

PalmaEl Consell de Mallorca, en col·laboració amb la Policia Local de Palma i la Policia Local de Llucmajor, ha fet una nova batuda als establiments turístics de l'Arenal per controlar el turisme d'excessos. En els darrers dies han fet inspeccions a fins a 70 establiments turístics. 64 dels locals complien amb la normativa i en els altres sis s'hi ha detectat alguna infracció de la normativa.

En un comunicat, el Consell Insular ha detallat que s'han fet inspeccions a 49 establiments d'oferta complementària i 21 allotjaments turístics. Les inspeccions van començar el passat dimecres 17 de maig i es van fer fins divendres 19. Diàriament, els treballadors de Turisme del Consell Insular i els agents dels cossos policials visitaren aquests establiments turístics i revisaren que complissin correctament la normativa.

Una de les actes que s'han aixecat a causa d'infraccions en la normativa del turisme d'excessos va ser a un establiment d'oferta complementària i els altres cinc han estat a allotjaments turístics. Dels establiments sancionats, dos són a la Platja de Palma i la resta a la zona de l'Arenal.

El Servei d'Inspecció de Turisme de Consell de Mallorca ha anunciat, també, que té programats més operatius conjunts amb les diferents policies locals de Mallorca per vigilar el compliment del Decret llei contra el turisme d'excessos, sense deixar de banda el control del lloguer turístic il·legal.

stats