Societat 31/01/2022

El Consell de Mallorca desenvolupa un projecte per promocionar l'illa entre el públic LGTBQ+

Segons l'OMT, el volum d'aquesta comunitat suposarà prop de 180 milions de viatgers anuals el 2030

ARA Balears
1 min
Representants del Consell de Mallorca a Fitur 2022.

PalmaEl Consell de Mallorca ha iniciat un projecte per promocionar l'illa entre el públic LGTBQ+. Segons ha explicat la institució insular, l'objectiu és elaborar un pla específic per analitzar les característiques més destacades de Mallorca com a destinació que facin possible atreure aquest perfil de turisme. El Consell ha apuntat que, d'acord amb dades de l'Organització Mundial de Turisme, es calcula que el volum de la comunitat LGBTQ+ suposarà prop de 180 milions de viatgers anuals el 2030.

La institució insular ha destacat que, atenent les característiques i els canals que es considerin més adients, Mallorca es promocionarà davant aquest públic com una destinació perfecta els 365 dies de l'any, amb un entorn natural, unes infraestructures, un clima i una varietat de productes turístics àmplia.

Així mateix, l'acció s'emmarca en el Pla estratègic de turisme de Mallorca 2020-2023. S'hi estableixen, com a finalitats principals: estructurar l'adequació de la destinació i els seus atractius principals amb garanties de protecció i assistència al turista, així com el desenvolupament de mecanismes d'intervenció per reforçar i adaptar la destinació a les noves demandes i expectatives; consolidar Mallorca sota els criteris de seguretat i qualitat; promoure el desenvolupament sostenible de la destinació i aplicar la intel·ligència turística.

stats