Societat 23/09/2021

Comença la vacunació de la tercera dosi als usuaris de les residències de les Illes

La previsió és tenir tothom immunitzat la primera setmana d'octubre

ARA Balears
1 min
Avelina Serrano rep la tercera dosi de la vacuna.

PalmaEl Servei de Salut ha començat la vacunació de la tercera dosi als usuaris de les residències de les Balears aquest dijous. Es tracta d'un col·lectiu de 4.292 persones que viu als 55 geriàtrics de l'Arxipèlag. La previsió és tenir tothom immunitzat la primera setmana d'octubre.

Així, la residència Oms - Sant Miquel, gestionada per l'IMAS, ha iniciat la ronda per administrar la tercera dosi de la vacuna contra el coronavirus a les persones grans que hi viuen. Els professionals del Servei de Salut han administrat el vaccí a un total de 67 residents d'aquest centre. Entre les persones que han rebut la vacuna hi havia Avelina Serrano, qui va ser la primera a rebre la primera dosi el desembre del 2020, segons ha informat el Consell de Mallorca.

A més de la residència Oms - Sant Miquel, l'IMAS ha assenyalat que els propers dies la tercera ronda de la vacunació també s'iniciarà a la Llar d'Ancians i la Bonanova, a Palma; a Huialfàs, a sa Pobla, i la Bartomeu Quetglas de Felanitx.

Cal recordar que la tercera dosi per a les persones grans s'administra després que el passat dia 16 de setembre la Comissió de Salut ho aprovàs per augmentar la protecció de les persones grans davant el covid-19. Aquesta dosi, recomanada pel Ministeri, es dirigeix a aquest col·lectiu per la seva condició de persones fràgils d'edat avançada i amb pluripatologies.

stats