Societat 10/02/2022

Ciutadella suspèn la rua de Carnaval per evitar aglomeracions

La temàtica elegida aquest any és la música

Iván Martín
1 min
Joves celebrant el Carnaval a Ciutadella.

CIUTADELLAL'Ajuntament de Ciutadella elaborarà un programa de Carnaval amb actuacions musicals, però ha decidit suspendre la rua de carrosses per evitar aglomeracions. El Consistori ha anunciat aquest dijous la mesura, tot i que ha recordat que s'ambientaran els principals carrers i places del municipi, amb l'objectiu de celebrar la festivitat.

La temàtica elegida aquest any és la música, que ja fou escollida el 2021, però no es va poder celebrar a causa de la situació epidemiològica de l'illa derivada de la covid-19. L'equip de govern ha justificat la decisió en un comunicat: "Igual que durant les festes de Nadal es va il·luminar la ciutat, per a Carnaval també l'hem d'ambientar i dinamitzar, sobretot perquè els més petits puguin gaudir d'aquestes dates".

A més, la institució fa referència a l'actual situació sanitària per anunciar la suspensió de les carrosses, en entendre que es tracta d'un acte que implica una acumulació de gent molt important: "Consideram que no és un acte oportú en aquests moments. D'altra banda, tampoc hi haurà la rua dels centres escolars, que tradicionalment es feia el divendres de Carnaval".

stats