Societat 11/09/2022

Més d'un centenar de persones debaten una estratègia contra la massificació

L'objectiu és remoure la consciència de la classe política i de la ciutadania que es mostra impassible

ARA BALEARS
1 min
Imatge de la trobada a Sineu

PalmaMés d'un centenar de persones, provinents d'arreu de Mallorca, es varen trobar aquest dissabte a Sineu per debatre una estratègia per fer front a la massificació. La trobada es va difondre a través de les xarxes socials i els xats personals per fer una crida a tots aquells que volguessin participar-hi.

"Hem de fer alguna cosa per remoure la consciència de la classe política i de la ciutadania que es mostra impassible veient com la massificació que patim està afectant el benestar dels residents d'aquesta illa", expliquen en una nota de premsa publicada aquest diumenge. Durant la jornada es varen debatre estratègies i es varen fer nombroses propostes.

"Es tracta de dur a terme actuacions que siguin senzilles, però que arribin i sacsegin; i es tracta de sumar amb el que cadascú pugui fer i aportar", han recalcat. Aquesta reunió "és una iniciativa ciutadana deslligada dels partits polítics i que no vol ocupar el lloc de les entitats, associacions i plataformes que ja actuen amb un altre tipus d'estratègia i que fan la seva funció", han explicat. "És un punt de partida que pretén engegar un moviment, no podem quedar aturats", han dit per concloure.

stats