Societat 25/10/2019

CCOO denuncia la "falta de transparència" en el procés de contractació del servei de Parcs i Jardins de Cort

El sindicat afirma que li ha arribat per "fonts extraoficials" que empreses que opten a ser adjudicatàries han reduït de manera "temerària" el pressupost

Ara Balears
1 min
Imatges del castell infantil del Parc de la Riera / ISAAC BUJ

PalmaL'Agrupació de Jardineria de Comissions Obreres Illes Balears (CCOO) ha denunciat aquest divendres la "falta de transparència" en el procés de contractació pública del servei de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Palma. El sindicat assegura que li ha arribat per "fonts extraoficials" la informació que empreses que opten a ser adjudicatàries han reduït de manera "temerària" el pressupost.

"Si l'Ajuntament decideix adjudicar els contractes de Parcs i Jardins a la baixa, tindrà una incidència molt negativa en el servei que es dona al ciutadà, que ja està sota mínims", ha ressaltat l'organització sindical. CCOO destaca que aquest fet incidirà negativament en l'ocupació i en les condicions laborals, ja que se'n veuran afectats els salaris, horaris, càrrega de treball i conciliació de la vida laboral i familiar dels empleats.

"No volem que els parcs i jardins de Palma acabin bruts i abandonats com les fonts, per falta de mitjans", subratllen, per la qual cosa afirmen que no dubtaran a reactivar les mesures de conflicte col·lectiu, com a concentracions a la plaça de Cort, aturades parcials i, fins i tot, la vaga.

stats