S'invertiran dos milions d'euros en els carrers del Rafal Vell per a la seva millora

La inversió prové dels 20 milions d'euros de romanent de Tresoreria

El portaveu de l'equip de govern municipal, Alberto Jarabo, ha anunciat aquest dimecres que l'Ajuntament invertirà 2.198.803 euros en el barri del Rafal Vell per millorar-ne els carrers. El pressupost prové dels 20 milions d'euros de romanent de Tresoreria. Aquestes actuacions formen part del Pla de barris de l'àrea d'Infraestructures i es preveu que estiguin enllestides a final del 2020.

Entre les mesures previstes, el pla preveu millorar l'espai urbà, l'arbrat i el sòl estructural. A més, s'implantarà un paviment drenant i una millora en la xarxa de drenatge públic de les aigües, segons ha anunciat Jarabo.

Les Fontanelles es podran convertir en solar

Dins els acords de govern, Jarabo també ha assenyalat que l'equip municipal ha aprovat aquest dimecres la dotació de serveis a l'espai de les Fontanelles. Segons el Consistori, aquesta és l'única autorització de què disposa el propietari dels terrenys i que permetrà convertir-los en un solar.

Pel que fa a les obres d'enllumenat, el portaveu ha informat que estan pendents de l'informe favorable que ha d'emetre l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA). Així mateix, Jarabo ha recordat que aquesta mesura no autoritza a executar-hi cap projecte, atès que el Consistori va donar per extingida la llicència el 2018.

EDICIÓ PAPER 23/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF