Les cares del dia

Vicenç Vidal

La nova llei agrària, que serà aprovada en el ple del Parlament de dimarts, genera un consens majoritari en el sector, tot i tenir veus en contra, com la d’Asaja. En el nou document perd importància l’urbanisme i es prioritza la figura del pagès professional. També s’hi té en compte el benestar animal, les agroestades i la diveristat genètica dels productes agraris balears.

Mercè Borràs

La regidora de Benestar Social, Mercè Borràs, ha aportat unes dades que indiquen que el reallotjament dels gitanos de Son Banya afavoreix l’assistència escolar dels infants, sobretot en les etapes d’Educació Infantil i de Primària. És un dels arguments que utilitza per justificar i tirar endavant el desmantellament del poblat.

Maria Muntaner

La directora de l’editorial Lleonard Muntaner, fundada pel seu pare fa vint-i-cinc anys, ha donat un nou impuls al catàleg del segell aportant títols valuosos a les diverses col·leccions que publica. En pocs anys, s’ha convertit en un segell de referència de l’edició literària en català, coincidint amb un moment de renovació del sector.

EDICIÓ PAPER 19/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF