Les cares del dia

Jaume Montserrat

L’Ajuntament de Felanitx, amb Jaume Montserrat a la batlia, ha posat en marxa un pla de rehabilitació al nucli antic de la localitat per tal de revertir l’abandonament i la degradació que presenta des de fa uns anys. A més a més, aquestes tasques de millora es duen a terme amb l’acord de Bloc, PP, PSOE i El Pi.

Muhammad Yunus

El Nobel de la pau del 2006, guardonat per haver creat els microcrèdits al seu país, continua treballant per un nou ordre econòmic que freni la concentració de riquesa en poques mans. Al seu nou llibre defensa la pobresa zero, l’atur zero i les emissions zero. Ho té clar: “Guanyar diners et pot fer feliç, però resoldre els problemes de la gent et fa superfeliç”.

José Ramón Bauzá

L’expresident autonòmic és el senador que menys ha treballat aquesta legislatura. Només ha fet 24 preguntes amb resposta escrita i es mostra molt orgullós d’haver votat a favor de l’aplicació de l’article 155, com si hagués estat una gran feina. Bauzá no hi surt guanyant ni tan sols en la comparació amb els companys de partit.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF