Societat 05/08/2020

Les Canàries cobriran les despeses mèdiques i la repatriació dels turistes amb covid-19

El govern considera que aquesta iniciativa serà un factor determinant a l'hora de decidir destinació per a les vacances

Ara Balears
1 min
Canàries és la primera comunitat espanyola que garanteix aquest servei als turistes.

PalmaEl govern de Canàries garanteix als turistes, tant nacionals com estrangers, que visitin l'arxipèlag, que tindran cobertes totes les despeses derivades d'una incidència per coronavirus: repatriació, despeses mèdiques i estada en quarantena. Aquest servei "és un atractiu més de la destinació, que ja destaca per la seguretat sanitària davant aquelles persones que en aquests moments decideixen on passar les seves vacances", ha apuntat la consellera de Turisme de les Canàries, Yaiza Castilla.

Segons Efe, amb aquesta iniciativa, les Canàries es converteixen en la primera comunitat espanyola que garanteix aquest servei sanitari als turistes. En concret, la pòlissa, firmada per l'empresa pública Promotur Turisme de les Illes Canàries i l'asseguradora Axa, "cobreix tots els turistes que abans de desplaçar-se no sabien que tenien coronavirus", detalla la consellera.

La protecció als turistes a través d'aquesta assegurança és efectiva a partir d'aquesta mateixa setmana i, per ara, tindrà una vigència de 12 mesos. De fet, Axa posarà a disposició de l'executiu canari una línia d'atenció telefònica exclusiva per atendre qualsevol circumstància relacionada amb aquesta pòlissa.

stats