Societat 23/06/2020

La Victòria reobre les portes amb 120 infants i un programa educatiu adaptat

Com a mesura de seguretat, es fan subgrups de 20 persones i hi ha un màxim de tres usuaris dormint dins cada tenda

Ara Balears
1 min
Campament de la Victòria

PalmaEl campament de la Victòria, a Alcúdia, acull 120 nins d'entre 8 i 15 anys en el primer torn des que ha reprès l'activitat després de l'estat d'alarma per coronavirus.

Segons ha informat el Consell de Mallorca, a través d'un comunicat, de les 60 places que s'ofereixen en cada torn, cinc estan reservades a nins i joves d'especial vulnerabilitat que provenen dels serveis socials de les administracions públiques. A més, han explicat que cada plaça al campament de la Victòria té un cost de 112 euros, mentre que la plaça bonificada per a usuaris de serveis socials és de 56 euros.

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l'entitat insular, Jaume Alzamora, ha destacat les activitats d'oci que poden realitzar els assistents en aquest campament, que es troba envoltat de natura i a 200 metres de la mar. "Els adolescents poden crear noves amistats i vincles i gaudir d'un temps lliure de qualitat durant les vacances", ha remarcat. A més, Alzamora ha explicat que enguany, com a novetat, la Victòria ofereix més torns per a joves d'entre 13 i 15 anys a causa de l'alta demanda que va haver-hi el passat estiu per a aquestes edats.

Com a mesura de seguretat, es fan subgrups de 20 persones i hi ha un màxim de tres usuaris dormint dins cada tenda. A més, en el programa educatiu s'ha introduït l'orientació sobre les rutines higièniques.

stats