Societat 18/11/2021

Camila Cabello i Shawn Mendes anuncien la seva ruptura

La ja exparella ha publicat un comunicat conjunt a les xarxes socials

2 min
Shawn Mendes i Camila Cabello en una foto compartida fa uns mesos

L'amor els ha durant dos anys. La parella d'estrelles del pop formada per Camila Cabello (24 anys) i Shawn Mendes (23 anys) han anunciat avui el final de la seva relació, que va començar arran de la seva col·laboració musical amb el tema Señorita. Per donar a conèixer la seva ruptura, la parella ha utilitzat el mateix mitjà que van fer servir per confirmar la seva relació, Instagram. Tots dos han compartit en una història un comunicat en què expliquen que ja no són parella però que segueixen sent amics.

"Ei, nois, hem decidit acabar la nostra relació romàntica, però l'amor que tenim l'un per l'altre com a persones és més fort que mai. Vam començar la nostra relació com a millors amics i continuarem sent millors amics. Gràcies pel vostre suport des del principi i d’ara endavant", diu el comunicat, signat per tots dos.

Tot i que la parella es coneixia des del 2014 i el 2015 van enregistrar junts I know what you did last summer, Cabello i Mendes no van començar a sortir fins al juliol del 2019, poc després de la publicació del seu duet Señorita. Tot i que durant els primers mesos van voler ser discrets i no van confirmar la relació, uns dies després d'una apassionada actuació als MTV Awards van publicar les seves primeres fotos com a parella a Instagram. A l'inici de la seva relació van haver de fer front als rumors que asseguraven que es tractava d'un muntatge publicitari.

L'octubre d'aquest any, en una entrevista a la revista Glamour, Cabello va explicar que tant ella com Mendes van haver d'anar a teràpia després del confinament per la pandèmia, que van passar plegats a Miami. L'última vegada que van compartir imatges junts a Instagram va ser per Halloween. Actualment Cabello està treballant en el seu tercer disc en solitari, mentre que Mendes començarà al març una nova gira de concerts.

stats