Abusos verbals
Societat 13/10/2022

Britney Spears al seu pare: "Cada dia reso perquè cremis a l'infern"

L'artista ha publicat a les xarxes socials una sèrie de dures acusacions de maltractaments

2 min
Britney Spears

BarcelonaBritney Spears s'ha deixat anar a les xarxes i ha expressat nous episodis de maltractaments del seu pare contra ella. Segons explica l'artista, James Spears la va maltractar quan era petita, però també durant els anys en què ell va ser el seu tutor legal. Tot i que l'estrella del pop ha esborrat de les seves xarxes aquesta publicació, no ha passat inadvertida i molts mitjans se n'han fet ressò, tal com va passar quan va fer públic que la seva mare li havia pegat per haver sortit de festa amb Paris Hilton i Lindsay Lohan.

La intèrpret afirma que el seu pare la va tractar com un “gos” i que la resta de tota la família no va fer res per canviar-ho. "Em pregunto quin és el secret. Què estan amagant?", diu la cantant sobre l'actual silenci de la seva família i del seu pare, que va ser el seu tutor legal durant tretze anys i l'acusa d'haver "exposat" el cos d'ella a les infermeres "mentre es dutxava" com si fos "un maleït gos" i mentre ell la intimidava "amb les seves preguntes". Britney també acusa el seu progenitor de dir-li constantment que estava “grassa” i d'haver-li causat d'aquesta manera un trauma amb el seu físic que encara li dura. “Ho diré fins al dia que em mori... La meva família va arruïnar la meva vida!!!", exclama Spears, de 40 anys. "El meu pare sempre em va dir que estava grassa, així que mai em vaig sentir bonica o a l'altura, i penso que això em va fer sentir la més lletja i tenir por del que ell faria", explica l'artista, que afegeix: "Mai no va ser un pare per a mi, perquè sempre estava borratxo!!!”

La cantant de Toxic també revela que el seu pare, acusat d'haver malversat la fortuna d'ella en els anys en què suposadament l'estava protegint, comparava habitualment el seu físic amb el del seu xicot i li deia que el d'ell era perfecte i que, en canvi, ella no. El model Sam Asghari –amb qui s'ha casat recentment només guanyar el judici per la seva llibertat respecte a la dominació legal del seu pare– i ella tenien molts problemes per poder-se veure quan ella estava tutelada pel seu progenitor, ha afegit. "Ell em deia que el cos del meu xicot era perfecte i que jo necessitava treballar en el meu perquè jo no estava exercitada...", recorda.

Britney, que ha desaparegut d'Instagram després de fer aquestes declaracions, ha assenyalat que tots els abusos verbals que el seu pare hauria comès contra ella ara l'han abocat a buscar constantment aprovació per part d'altres persones i a sentir-se sempre insegura. Per acabar, també ha dit que cada dia resa perquè el seu pare "cremi a l'infern".

Britney Spears amb el seu marit, el model iranià Sam Asghari.
stats