Societat 27/08/2021

Britney Spears elogia el seu xicot: "Ha estat amb mi els anys més durs de la meva vida"

El model Sam Asghari, de 26 anys, va confessar recentment que vol ser pare amb l'artista

2 min
Britney Spears amb el seu xicot, el model iranià Sam Asghari

BarcelonaBritney Spears comença a veure la llum al final del túnel i, als seus 39 anys, ha recuperat la veu pròpia a les xarxes, on també havia sigut censurada durant els anys més durs de la tutela total del seu pare sobre ella. En aquest difícil periple, que s'ha allargat durant 13 anys, un dels seus pocs suports ha sigut el seu xicot: Sam Asghari. L'artista i el model, de 26 anys, es van conèixer el 2016 durant el rodatge del videoclip de Slumber party. Al cap de poc van començar la seva relació d'amor, que ha aconseguit prolongar-se fins avui a pesar de les complicacions i obstacles que el pare de Spears hi ha posat. Per aquest motiu, l'artista li ha volgut dedicar unes paraules d'afecte i d'agraïment.

"Aquest adorable imbècil ha estat amb mi durant els anys més durs de la meva vida, però també ha demostrat que cuina exageradament bé", escriu la princesa del pop al costat d'una foto d'ells dos. La imatge, que té més d'un milió de likes, és un reconeixement al model i ballarí, que sempre s'ha mantingut en un discret segon pla mediàtic però que no ha dubtat en defensar quan ha calgut la seva xicota.

Una de les ocasions en què Asghari va fer unes declaracions més dures va ser quan a través del seu Instagram va desqualificar obertament el pare de l'artista, que durant tants anys ha abusat del seu poder legal sobre la seva filla. "La gent ha d'entendre que no sento cap respecte per algú que intenta controlar la nostra relació i imposa obstacles. Al meu entendre, Jamie Spears és un autèntic idiota", va sentenciar. "No entraré en detalls perquè sempre he respectat la nostra privacitat, però no vaig venir a aquest país per no poder expressar la meva opinió i la meva llibertat", va recordar el model, d'origen iranià i de 26 anys.

Tot i que Britney Spears porta un DIU contra la seva voluntat perquè el seu pare la va obligar a portar-lo –tal com ella mateixa va explicar davant un jutge–, Asghari no ha perdut l'esperança de tenir fills amb ella. "Vull portar la meva carrera al següent pas pel que fa a la interpretació. També vull portar la meva relació al següent pas", va dir Asghari a Forbes a principis d'any, on va afegir: "No m'importa convertir-me en pare. Vull ser un pare jove".

stats