Societat 02/06/2021

Boris Izaguirre confessa que no es va atrevir a dir-li a Miguel Bosé que s'havia vacunat

El veneçolà ironitza a 'La Resistencia' que com a efecte secundari ha observat que parla "més en femení"

2 min
Miguel Bosé i Boris Izaguirre

BarcelonaEl presentador i escriptor Boris Izaguirre, de 55 anys, va explicar dilluns al programa La Resistencia, presentat per David Broncano, la seva experiència amb la vacunació, que va tenir lloc al WiZink Center de Madrid. El veneçolà va començar dient que l'havia vacunat "un extorero" i que la nit abans d'anar a vacunar-se havia tingut somnis premonitoris. "Vaig somiar que em vacunaven i una veu em deia a l'orella: «És Moderna». Tots els meus amics diuen que amb quina altra vacuna m'havien de vacunar si no, a una dona tan moderna com jo", ironitzava Izaguirre. "Em van vacunar amb Moderna. Increïble. És impressionant", s'exclamava. L'escriptor també va afegir que havia tingut alguns efectes secundaris: "Des que em van vacunar parlo cada vegada més en femení".

Izaguirre, que és amic íntim de Miguel Bosé i coneix molt la seva família, diu que justament aquell dia havia de parlar amb el cantant per altres temes. "No hi vaig pensar [en la vacunació], perquè estava parlant amb ell normalment, però de sobte em va dir: «Boris, estàs bé?»", explicava el col·laborador televisiu a Broncano. El presentador li va preguntar llavors si Bosé sabia que es vacunaria aquell dia. "No ho sé. Jo em vaig quedar així... I llavors va començar el meu dilema. I vaig mentir", va confessar Izaguirre, que va explicar que li va respondre a Bosé: "Estic fantàstic. Estic genial".

El presentador li va preguntar si mai li havia dit a Bosé "Mai em vacunaré". "A veure. Estic intentant explicar-t'ho de la millor manera possible perquè el meu problema és que jo crec que havia de haver-li dit en aquell moment: «Miguel, m'acabo de vacunar i m'he vacunat amb Moderna»". Broncano va resumir la resposta: "No l'hi has dit". "És una mica com li va dir Rocío Carrasco a Olga Moreno: «No vaig tenir cony». Exacte. No tinc cony", va afegir Izaguirre.

Extracte de la participació de Boris Izaguirre a 'La Resistencia'
stats