Societat 14/05/2020

Les biblioteques de la UIB restabliran el préstec de llibres el 25 de maig

Per poder utilitzar aquest servei, els llibres s'hauran de reservar a través del compte d'usuari de la biblioteca

Ara Balears
1 min
Campus universitari de la UIB

PalmaEl Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB restablirà el préstec de llibres el 25 de maig, amb una sèrie de mesures per garantir la seguretat dels treballadors i usuaris, en el marc de la crisi sanitària, segons ha informat l'agència Efe. Tot i això, els altres serveis presencials, com estar a la biblioteca per estudiar, encara no estaran disponibles.

Per poder utilitzar el servei de préstec, és necessari reservar els llibres a través del compte d'usuari de la biblioteca. Una vegada que la biblioteca tingui els llibres preparats, avisarà l'usuari per correu electrònic perquè pugui anar a recollir-los en un període de tres dies.

La biblioteca també rebrà la devolució dels llibres que hagin estat en préstec durant el confinament perquè no es renovaran de manera automàtica. L'horari del servei de préstec i devolució de llibres serà de les 10 a les 14 h, de dilluns a divendres. Per fer tot aquest procés, s'aplicaran estrictament les normes de seguretat i higiene dirigides a contenir i evitar la propagació del covid-19.

stats