Societat 30/08/2020

Banyalbufar estudia demanar la declaració de zona catastròfica

Els veïns del Port des Canonge han quedat sense corrent elèctric

Ara Balears
1 min
El cap de fibló deixa arbres a la carretera.

PalmaEl batle de Banyalbufar, Mateu Ferrà, estudia demanar la declaració de zona catastròfica pels danys causats pel cap de fibló, segons ha dit IB3 Televisió. Els danys que ha provocat la tempesta són nombrosos, des d'arbres a la carretera fins a teulades aixecades. De fet, els veïns del Port des Canonge han quedat sense corrent elèctric.

Durant aquest diumenge, els Bombers de Mallorca i tècnics de Carreteres del Consell continuen treballant per restablir la circulació a les carreteres afectades per la caiguda d'arbres. En concret, aquest diumenge dematí, els Bombers tenien nou efectius i cinc vehicles fent-hi feina, recull Efe. Així mateix, les brigades d'emergència del Departament d'Infraestructures i Mobilitat també continuen treballant en les incidències que el temporal ha provocat a la carretera Ma-10. Per ara, continuen tancats els trams de la Ma-10 entre els quilòmetres 75 i 80 i de la Ma-1100 entre la Granja d'Esporles i la Ma-10.

Per part seva, la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, s'ha desplaçat fins a Banyalbufar per veure els danys que hi ha provocat la tempesta. Ha destacat que en aquest moment "la prioritat és recuperar tan aviat com sigui possible l'accés i la comunicació al Port des Canonge, a més del subministrament elèctric".

Usuaris de les xarxes han documentat com va transcórrer la tempesta d'aquest dissabte en aquesta zona i les conseqüències que hi va provocar.

stats