Societat 03/03/2022

Educació impartirà el curs d'especialista en Desenvolupament de Videojocs i Realitat Virtual a Inca i Manacor

Martí March ha subratllat que "és una formació amb una alta inserció laboral"

ARA Balears
1 min
La reunió s'ha fet a la Conselleria d'Educació.

PalmaEl conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March, s'ha reunit aquest dijous amb representants dels IES Manacor i el CIFP Pau Casesnoves d'Inca amb motiu de la posada en marxa del nou curs d'especialista en Desenvolupament de Videojocs i Realitat Virtual. March ha destacat que "és la primera vegada que s'oferirà a les Illes i s'implanta per donar resposta a una demanda dels estudiants en aquesta àrea, ja que és una formació amb una alta inserció laboral".

La previsió és que aquests estudis es posin en marxa el curs vinent a dos centres: IES Manacor i CIFP Pau Casesnoves a Inca. Podran acollir un total de 40 alumnes. Educació ha apuntat que té una durada de 600 hores i està pensat per a tècnics superiors en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma, en Desenvolupament d'Aplicacions Web, en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa i en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius.

El curs està dividit en cinc mòduls: de programació i motors de videojocs, de disseny gràfic 2D i 3D, de programació en xarxa i intel·ligència artificial, de realitat virtual i realitat augmentada i de gestió, publicació i producció.

Aquest curs 2021-2022 a les Illes s'ofereixen tres cursos d'especialització a quatre centres: el de Ciberseguretat en Entorns de les Tecnologies de la Informació al CIFP Borja Moll i l'IES Sa Colomina i el d'Especialització en Intel·ligència Artificial i Big Data al CIFP Pau Casesnoves. D'altra banda, es continuarà oferint el curs en Forneria i Brioixeria Artesanals a l'IES Josep Sureda i Blanes.

stats