Societat 25/05/2020

Baleària reprèn els ferris ràpids amb València i les rutes interinsulars

Aquest dimarts també començarà a haver-hi connexions entre la Península i Formentera i Eivissa

Ara Balears
1 min
El buc Nixe uneix Menorca i Mallorca de forma habitual

PalmaBaleària ha reprès les connexions d'alta velocitat des del País Valencià fins a les Balears i les rutes interinsulars dels ferris ràpids entre Mallorca i les illes d'Eivissa i Menorca, segons ha informat la companyia en un comunicat. En concret, s'han recuperat les travessies Alcúdia-Ciutadella i Eivissa-Palma.

Respecte de les connexions amb el País Valencià, aquest dilluns, el ferri ràpid Cecilia Payne ha sortit a les 17 h des del port de Dénia cap a Eivissa i Palma amb un total de 183 passatgers a bord. En el comunicat destaquen que aquest vaixell té capacitat per a 800 passatgers i que per això es permet garantir les distàncies de seguretat dins l'embarcació.

A més, han remarcat que els passatgers del Cecilia Payne han estat els primers que han utilitzat l'arc per mesurar la temperatura abans de pujar a l'embarcació. Aquesta és només una de les mesures que l'empresa ha pres per poder garantir la seguretat en els vaixells i poder evitar contagis per covid-19.

Segons ha informat la companyia, aquest dimarts començarà a operar el Ramon Llull, que unirà la Península amb Formentera i Eivissa.

Recordem que quan va començar l'estat d'alarma a causa de la pandèmia del coronavirus, Baleària va mantenir quatre connexions diàries entre les Balears i la Península per transportar mercaderies per poder garantir el subministrament de productes essencials.

stats