Baleària manté quatre connexions diàries entre les Balears i la Península per transportar mercaderies

La naviliera garanteix el subministrament de productes essencials

Baleària fa, des d'aquest dijous, en compliment de les restriccions de moviment per l'estat d'alarma, quatre connexions diàries per al transport de mercaderies entre les Balears i la Península, dues amb Barcelona i dues amb València, segons ha informat la companyia mitjançant un comunicat. En la ruta Eivissa-Formentera, hi ha tres serveis diaris de mercaderies i tres de passatgers. En canvi, les rutes Palma-Eivissa (diària) i Alcúdia-Ciutadella (dies alterns) seran només per a mercaderies.

La companyia ha preparat "un pla de contingència per garantir el transport de mercaderies a les Balears i permetre que les Illes rebin el subministrament de productes essencials". Baleària agraeix "l'esforç del personal de flota, operativa portuària, taquilles i altres departaments implicats que continuen treballant per assegurar l'arribada diària de mercaderies a les Balears".

A més, la naviliera ha indicat que els seus vaixells "estan al servei de la comunitat balear per a desplaçaments urgents de persones i unitats sanitàries i altres urgències, sempre amb l'autorització de les autoritats governamentals".

Pel que fa al transport de passatgers de les Balears a la Península, "fins al 5 d'abril només es poden adquirir els bitllets a les taquilles de la naviliera", ha assenyalat la companyia, que també recorda que ha adoptat "mesures extres per proporcionar la màxima protecció a bord dels vaixells i en les instal·lacions portuàries, reforçant els serveis de neteja i desinfecció".

La naviliera ha habilitat un apartat de la seva web per informar de l'estat dels serveis i la política de canvis i cancel·lacions:

www.balearia.com/es/covid-19

Armengol aconsegueix aïllar gairebé del tot les Balears per mar i aire

 
 

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF