Societat 20/07/2018

Tres precipitats a les Illes en les darreres 36 hores

Aquest estiu ja són set les víctimes mortals que han caigut des de la balconada dels hotels, quatre de les quals han estat a l'hotel Eden Roc de Magaluf

Ara Balears
1 min
Tres precipitats a les Illes en les darreres 36 hores

PalmaUn jove de 23 anys ha resultat ferit molt greu aquesta matinada després de precipitar-se des de la balconada d'una habitació d'hotel a la zona turística dels Pujols, a Formentera. Segons ha informat el servei d'emergències sanitàries 061, el succés s'ha produït entorn de les 5.45 hores, quan el jove ha caigut des d'un segon pis. La víctima ha sofert múltiples fractures òssies.

Una UVI mòbil ha traslladat el ferit fins a l'Hospital de Formentera, des d'on posteriorment ha estat conduït amb helicòpter a l'hospital Can Misses d'Eivissa.

Durant els darrers dies s'han succeït les caigudes des de balconades i terrasses d'establiments turístics a les Balears. Ja són set els turistes morts precipitats el 2018.

Aquesta matinada ha mort també un jove de 22 anys i de nacionalitat britànica. Ha estat a la 1.30 h al Centre de Salut de Sant Antoni, en sofrir una parada cardiorrespiratòria després de consumir drogues.

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha informat que els sanitaris del centre i del 061 li han practicat maniobres de reanimació cardiopulmonar però no han pogut fer res per salvar-li la vida.

El britànic va ser traslladat al centre per uns amics i per membres de l'ONG de serveis comunitaris 24/7.

stats