Societat 20/05/2022

L'Autoritat Portuària detecta incompliments en terrasses del passeig Marítim de Palma

Assegura que ha notat "l'hàbit generalitzat de mantenir-les obertes fins a altes hores de la matinada"

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu del passeig Marítim de Palma.

PalmaL'Autoritat Portuària de les Balears (APB) ha alertat de diversos incompliments quant als horaris autoritzats d'algunes terrasses del passeig Marítim de Palma, després de notar "l'hàbit generalitzat de mantenir-les obertes fins a altes hores de la matinada".

En un comunicat, l'entitat ha indicat que els contractes de cessió d'aquests espais estableixen que l'horari d'obertura i tancament és, de manera generalitzada, de 7.00 a 24.00 hores entre setmana i de 7.00 a 00.30 els divendres, dissabtes i vespres festius.

L'APB, que assegura que ha rebut nombroses queixes, ha insistit als locals que s'ha de respectar la lliure circulació dels vianants i ha recordat que les terrasses d'aquests establiments s'han de desmuntar quan arribi l'hora de tancar, segons recull Europa Press.

A més, ha subratllat que l'incompliment d'aquestes condicions motivarà l'aixecament de la corresponent acta de denúncia a aquells establiments que les infringeixin i l'extinció, si escau, del títol d'ocupació atorgat per l'APB.

stats