Societat 18/08/2020

Àustria i Suïssa també imposen la quarantena obligatòria als turistes que visitin les Balears

L'augment de casos de coronavirus ha provocat que més països incrementin les restriccions per evitar-ne l'expansió

Ara Balears
1 min
Unes turistes protegides amb mascareta i carregades amb maletes.

PalmaÀustria també imposa la quarantena obligatòria a tots els viatgers que visitin les Illes Balears. Segons ha informat l'agència Efe, els turistes austríacs que tornin al seu país després d'una visita a l'Arxipèlag hauran de presentar un test negatiu de coronavirus o bé aïllar-se durant 14 dies als seus domicilis per evitar, així, l'expansió del virus.

La nova mesura, que entrarà en vigor dia 24 d'agost, afecta tots aquells viatgers que tornin, des d'aquell moment, de Mallorca, Menorca, Eivissa o Formentera. Cal recordar que des del 10 d'agost aquestes mesures ja afecten tots aquells turistes que visiten la Península, i només en quedaven fora les Illes Balears i les Canàries. Aquest dimarts, el canceller federal austríac, Sebastian Kurz, ha anunciat que les Balears queden incloses també dins la zona de risc per coronavirus i només les Canàries queden fora de les restriccions imposades pel seu govern.

D'altra banda, Suïssa ha informat també que imposarà la quarantena obligatòria per a tots aquells passatgers que visitin les Illes Balears i ha remarcat que, encara que el viatger presenti una prova PCR amb resultat negatiu, haurà d'estar aïllat en el seu domicili durant 10 dies.

stats