Societat 08/11/2019

El metro de Palma continua aturat 24 hores després de l'avaria

Davant aquesta situació els autobusos de la línia 19 de l'EMT faran sortides en ambdós sentits cada 10 minuts

Ara Balears
1 min
El Pla de Mobilitat estudia donar resposta a l'accés a Son Espases i a l'aeroport

PalmaEl metro de Palma, que cobreix el trajecte entre la plaça d'Espanya i la UIB, continua aturat 24 hores després d'haver-se avariat per una fallada elèctrica. Davant aquesta situació, i per evitar col·lapses en els trajectes que recorria el metro, aquest divendres es mantindran els serveis alternatius d'autobús posats en marxa aquest dijous des de les 9.00 hores.

Segons ha informat un portaveu de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge, durant aquest dijous s'ha treballat en la reparació de l'avaria, localitzada en un cable de mitjana tensió, i tot i que hi continuen treballant, els tècnics no poden determinar quan es podrà restablir el servei.

Per això, els autobusos de la línia 19 de l'EMT de Palma continuaran aquest divendres des de les 7.00 hores fent sortides en ambdós sentits cada 10 minuts per enllaçar la plaça d'Espanya amb el campus universitari.

Així mateix, a partir de les 6.35 hores es reprendrà el servei de la línia provisional entre l'estació Intermodal i l'estació del camí dels Reis, la penúltima de la ruta de metro fins a la UIB, per als viatgers que necessitin desplaçar-se fins al polígon de Son Castelló o les parades anteriors.

La Conselleria de Mobilitat ha agraït la "comprensió" dels usuaris del metro afectats durant gairebé tota la jornada d'aquest dijous per l'avaria.

stats