Un lladre atropella un vigilant i l'arrossega un kilòmetre pel Marítim

La policia espanyola ha detingut l'home per intent d'homicidi i furt  

Un home de 38 anys ha ingressat aquest divendres a presó per atropellar, dimecres passat, el vigilant de seguretat d'un bar irlandès i arrossegar-lo pel Passeig Marítim de Palma. El sospitós havia robat una bossa en un bar de la zona i quan la víctima el va reconèixer es va posar davant del seu cotxe perquè no fugís. L'acusat va arrencar el vehicle i va atropellar al vigilant que va resultar ferit. El detingut està imputat per intent d'homicidi.

El detingut va robar la bossa d'una dona que, prèviament l'havia deixat damunt una cadira prop de la barra on ella es trobava, segons ha informat la policia. L'home va ser gravat per les càmeres de seguretat però va aconseguir sortir de l'establiment. Tot podria haver acabat aquí, però vint minuts després l'individu es va tornar a apropar a l'establiment conduint el seu cotxe i el va deixar aparcat en doble fila. Els empleats el van reconèixer i es van dirigir cap el vehicle amb la intenció de retenir al conductor fins que els agents arribassin al lloc dels fets.

Un es va posar a la finestra del copilot i el segon a la part de davant del cotxe. Quan el lladre es va adonar de les intencions dels empleats va accelerar i va envestir al vigilant, que es va aferrar al capó del cotxe. Durant un trajecte d'un kilòmetre el conductor va intentar fer maniobres per fer que l'empleat caigués. Finalment ho va aconseguir i va caure de forma violenta enterra provocant un traumatisme al crani i diversos cops i erosions després de caure a terra.   

EDICIÓ PAPER 24/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF