Societat 20/08/2023

Arriben 108 persones en diverses pasteres a les Balears

Durant aquest dissabte s'han localitzat un total de set embarcacions

ARA Balears
1 min
Una pastera en aigües de Cabrera

PalmaLa Guàrdia Civil ha informat que aquest dissabte han arribat 108 persones en diverses pasteres a les costes de les Balears. Segons ha informat la Delegació del govern espanyol a les Balears, totes les persones es troben en aparent bon estat de salut. Pel que fa a les embarcacions, la primera s'ha localitzat a les 5.25 h al sud de Cabrera, en la qual anaven 20 persones. La segona ha estat interceptada a les 7.18 h i s'han rescatat 17 persones, també al sud de Cabrera.

Quant al tercer avís, ha tingut lloc al voltant de les 9.20 h i s'han rescatat cinc persones a terra, entre el cap de ses Salines i la Platja del Caragol. El quart rescat també ha tingut lloc a terra, a la mateixa zona, a les 9.30 h, i s'han rescatat un total de 20 persones.

Al voltant de les 12.32 h, la Guàrdia Civil ha informat de l'arribada d'una cinquena pastera. Un total 28 persones han estat localitzades en alta mar davant el far de Cala Figuera (Santanyí). Tots els ocupants de l'embarcació es troben en bon estat de salut.

Un nou avís ha tingut lloc a les 13 h, en aquest cas a cala sa Punta (Eivissa), on ha estat localitzada una sisena embarcació amb 11 persones, que ha estat interceptada per la Policia Local eivissenca. Set persones més han estat rescatades a Formentera. Cinc han estat localitzades a les 12.15 h, mentre que les altres dues, a les 15.32 h. Aquesta seria la setena pastera que ha arribat a les Balears aquest dissabte en les darreres hores.

Segons ha informat la Delegació del govern espanyol a les Balears, en tots els rescats hi han intervingut patrulles de la Guàrdia Civil, del Servei Marítim i de Salvament Marítim.

stats