Societat 24/08/2020

Arresten una menor per intentar clavar un ganivet a un home a Palma

La víctima recriminava a la presumpta agressora i al grup de persones amb què estava que fessin un grafit al carrer

Ara Balears
1 min
Arresten una menor per intentar clavar-li un ganivet a un home a Palma

PalmaAgents de la Policia Nacional varen arrestar dissabte una jove menor d'edat per un delicte d'amenaces amb arma blanca. Els fets es varen produir cap a les 19.30 hores en un carrer proper a les Avingudes, just abans que el 091 rebés una telefonada que alertava d'una baralla al carrer, en què participaven prop de sis persones, amb llançament d'objectes i una navalla.

Una vegada al lloc dels fets, els policies varen identificar la víctima, que era un home que mentre caminava pel carrer va veure com un grup de sis persones feien una pintada a la porta d'un garatge. En el moment de recriminar-los el que feien, aquests li varen contestar amb insults i amb una actitud violenta.

A continuació, els infractors varen tirar a la víctima diverses llaunes de pintura, una de les quals va caure damunt el cap d'una altra jove que també era al lloc dels fets. Davant això, la menor va treure una navalla i va intentar clavar-la a l'home fins a tres vegades. Aquest va aconseguir refugiar-se, finalment, en un establiment.

La jove va argumentar que havia fet de mediadora en una discussió entre un grup de persones i un home, a qui acusava d'haver-li tirat un pot d'esprai. Segons ella, va ser per aquest motiu que va agredir l'home amb el ganivet. No obstant això, els policies varen detenir-la per un delicte d'amenaces.

stats