Societat 22/10/2020

Arresten un home per corrupció de menors i abús sexual a Palma

L'individu rebia els adolescents amb una besada a la galta i una palmellada a les natges

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional va arrestar dimecres un home de 48 anys per un delicte de corrupció de menors i abusos sexuals arran de la denúncia d'un dels menors que n'havien estat víctimes. L'afectat va declarar fa prop d'un mes que l'individu tenia un establiment al districte de Ponent de Palma, on els rebia a ell i dos amics seus més a canvi de doblers i tabac.

Segons el cos policial, els fets es remunten al mes de juny, quan el menor que ho ha denunciat tot va començar a acudir al local amb dos amics més a veure vídeos sexuals a canvi de doblers i tabac. En concret, els podia donar entre 15 i 20 euros.

El presumpte autor rebia els menors nus, amb una besada a la galta i una palmellada a les natges. A més, en algunes ocasions els acompanyava a l'institut i els recollia. Per ara, fonts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials descarten que es tracti de menors tutelats pel Consell de Mallorca.

Una vegada la Policia Nacional va tenir coneixement dels fets, va iniciar una investigació per tal d'esclarir-los. Així, varen poder arrestar l'home aquest dimecres per un delicte de corrupció de menors i abús sexual.

stats