Societat 18/04/2018

Armengol afirma que cap persona de les que han declarat pel cas Contractes "forma part del meu govern"

La presidenta ha dit que l'Executiu va depurar responsabilitats abans que la justícia en el marc de la investigació que esquita ex-alts càrrecs de MÉS

I. M / S. V.
1 min
La presidenta durant la visita a uns tallers, aquest dimecres, a Menorca

Maó/Palma"No hi ha cap membre dels que han anat a declarar que formi part del meu Govern", ha assenyalat la presidenta Francina Armengol el mateix dia que han començat les declaracions en el marc de la instrucció del cas Contractes de cinc ex-alts càrrecs del Govern del partit MÉS per Mallorca. "Des de l'Executiu es varen depurar totes les responsabilitats polítiques abans que n'hi hagués de judicials", ha recordat, referint-se a les dimissions de l'exconsellera de Cultura, Ruth Mateu; l'exdirector general de Cultura, Jaume Gomila; l'expresident de l'Institut d'Estudi Baleàrics, Josep R. Cerdà, i l'exdirector de l'Agència de Turisme, Pere Muñoz, que declararà demà davant el jutge, juntament amb l'empresari Jaume Garau.

"Confii en la justícia i és la justícia la que ha de resoldre aquesta situació", ha afegit la presidenta Armengol durant una visita institucional a Menorca.

stats