Societat 14/04/2021

Armengol assegura que entregarà la informació sol·licitada per Anticorrupció: "No hi ha cap problema en absolut"

La presidenta del Govern diu que es faran arribar les dades que digui l'Advocacia de la Comunitat Autònoma

Ara Balears
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat aquest dimecres que l'Executiu entregarà a l'Oficina Anticorrupció la informació que ha sol·licitat sobre els càrrecs que s'han vacunat contra el covid-19. "No hi ha cap alt càrrec polític que s'hagi vacunat a les Balears per ser un càrrec polític. Això és així i ho diré moltes vegades, totes les necessàries", ha defensat la presidenta, segons ha informat l'agència Europa Press.

Armengol ha reiterat que l'Oficina Anticorrupció "no va demanar mai el llistat de càrrecs vacunats", sinó "la documentació de totes les dades de les persones vacunades a les Balears", que a començaments de març eren 130.000. Segons la cap de l'Executiu autonòmic, es va arribar a la conclusió que "aquell llistat no es podia passar a l'Oficina per una qüestió de protecció de dades".

"Anticorrupció ha rectificat el seu escrit i ha dit que, efectivament, no podia sol·licitar aquesta documentació. Ara n'ha sol·licitat una altra, que serà resposta pel Govern i es facilitaran les dades que ens digui l'Advocacia. No hi ha cap problema en absolut", ha dit la presidenta.

stats