La setmana que m'espera
Societat 08/08/2021

"Ara no tenc cap fetitxe culinari, deu ser perquè no tenc olfacte"

El músic, compositor i productor Lluís Cabot explica com serà la seva setmana

2 min
Lluís Cabot és músic, compositor i productor.

PalmaL’estiu havia començat bé després del que va significar el de l’any passat. He tingut concerts, tan tot sol com amb els Da Souza, i justament ara en tenia bastants de fitxats per a aquests dies. Bàsicament, he anat fent tot el que estava programat i ja estava mirant una mica cap a les vacances. Però ara des de fa una setmana i diversos dies estic així, confinat, perquè vaig donar positiu en covid-19. Teòricament se m’acaba el confinament aviat, d’aquí a uns quants dies. Amb això, aquest cap de setmana ja aniré cap a Mallorca i començaré una setmaneta ben completa. 

De fet, el pla era passar-me la setmana de vacances a sa Ràpita, però com que hem estat tancats durant bastant de temps, aïllar-me una altra setmana ja no em fa tantes ganes com me’n feia fa uns dies. Dilluns començaré fent d’amfitrió de la Ludwig Band, un grup de Barcelona que ve a tocar amb mi a la sala Es Gremi divendres 23. Els recolliré i els duré a Pollença, que uns amics els deixen la casa per a tota la setmana. Estaré un poc amb ells, els tractaré ben bé perquè no els falti de res. Si et som sincer, no ho tenc molt organitzat, la veritat. Tenim assaig pendent amb Da Souza, devers dimarts o una cosa així, i també unes quedades amb ells perquè estam preparant cançons noves i hem de començar a fer un poc de concentració. Quedar tots junts, tocar i escoltar les idees que tenim. És la primera passa que s’ha de fer en aquests casos. Després d’aquest primer tast de Mallorca, entre dimecres i dijous intentaré escapar-me a sa Ràpita, ara ja sí, per anar a casa d’uns amics i fer unes vacances pròpiament dites. Encara que siguin curtes, és clar. I després, divendres ja tenim el concert a Es Gremi. Serà un dia una mica d’anar per amunt i per avall i preparar-ho tot. Al matí, anar allà, fer les proves i deixar-ho tot a punt. L’horabaixa a fer el concert. Dissabte hauré de tornar a agafar avió, ja que toc a Catalunya amb Da Souza. No hi haurà molt de temps per descansar, de fet. Diumenge vespre ja sí que podré descansar un poc, que amb tot el que ha suposat tenir el covid-19 estic segur que estaré ben cansat, amb ganes de sofà.

Intentaré veure la família durant la setmana, en el sentit ampli de la paraula. Intentaré anar trobant moments per poder gaudir d’aquesta setmana tant com se’m deixi. Per aquí, per Barcelona, no preveig quedar amb gent perquè està fet un desastre. El que és estrany és no estar confinat. Fa unes setmanes teníem la sensació que havia passat, i no ha passat. Sant Joan, botellades, aglomeracions... És ben clar que no havia passat. Estic avorrit i amb ganes de veure gent, amb les mesures que toca, és clar. Així i tot, després d’aquests dies durs de confinament i malestar total, no tenc cap fetitxe culinari, ara mateix, deu ser perquè no tenc olfacte. Esper que em torni la setmana que ve i així gaudiré de valent d’anar a dinar a casa meva.

stats