Societat 23/09/2021

Aquestes són les carreteres tancades pel temporal a Mallorca

ARA Balears
1 min
Imatge de les carreteres tallades.

PalmaSet carreteres del sud-est i el nord-est de Mallorca s'han hagut de tallar al trànsit aquest dijous a causa de les intenses pluges que s'han acumulat a la zona, la qual cosa ha produït inundacions o despreniments en aquestes vies.

Així, el Departament de Carreteres del Consell de Mallorca ha comunicat que la carretera de Manacor a Campos (Dt.-14) estarà tancada –a l'altura de Cas Concos i Santanyí–, així com la carretera del Port de Pollença al cap de Formentor (Dt.-2210) –del km 9 al km 1-.

També resten tancades al trànsit la carretera de Santanyí a la Colònia de Sant Jordi (Dt.-6100) –a l'altura dels Llombards del km 5 al km 6,4– i la carretera de l'Alqueria Blanca (Dt.-4012) a l'altura de l'Alqueria a Calonge. El Consell també ha informat que han tancat el tram de la carretera de Muro a Santa Margalida (Ma-3521), des del km 0 al km 2,5.

A més de les carreteres tallades, les fortes pluges que està deixant la gota freda a les Balears han causat un total de 135 incidents, 111 dels quals s'han produït a Mallorca, 5 a Eivissa, 18 a Menorca i 1 a Formentera. Segons ha informat Europa Press, a Mallorca hi ha hagut 43 incidents a Alcúdia, 18 a Muro, 11 a Santanyí, 6 a Pollença, 5 a Santa Margalida, 6 a Felanitx i 4 a Sóller.

stats