Societat 18/07/2022

Platges de Mallorca, una aplicació mòbil per conèixer l'ocupació de les platges de l'illa en temps real

Està disponible en quatre idiomes: català, castellà, anglès i alemany

ARA Balears
1 min
Platja de Cala Mesquida.

PalmaSaber quanta gent hi ha i en quines condicions està la platja a la qual es vol anar abans de sortir de casa ja és possible gràcies a l'aplicació Platges de Mallorca. Aquesta eina l'ha impulsat la Direcció Insular de Promoció Turística del Consell de Mallorca amb l'objectiu de donar informació d’utilitat a la ciutadania resident i als turistes que venen a l'illa.

Segons han informat en un comunicat, la informació actualitzada que ofereix aquesta aplicació de l’ocupació de les platges permet que hi hagi una "planificació eficient i una gestió sostenible dels fluxos turístics". A més, remarquen que afavoreix "la distribució dels banyistes i millora l’experiència turística".

Publicitat de l'aplicació de Platges de Mallorca.

Aquesta aplicació, que inclou totes les platges de Mallorca amb servei de socorrisme, està operativa des de juny de 2021 i és totalment gratuïta. A més, està disponible en quatre idiomes: català, castellà, anglès i alemany, i es pot fer una recerca per municipi o visualitzar el conjunt de les platges de Mallorca.

Originalment es va posar en marxa durant la pandèmia de la covid-19, a partir d’una aplicació desenvolupada per l’Ajuntament de Palma el 2020, per informar la ciutadania de l’ocupació de les platges durant les restriccions de moviment. Posteriorment, es va modificar per oferir una informació de servei a la ciutadania i als turistes que venen a Mallorca.

stats