Societat 12/03/2021

Antoni Barceló, nou president d'Habtur a les Balears

Joan Miralles assumirà la vicepresidència de la patronal del lloguer vacacional

ARA Balears
1 min
El president d'Habtur, Antoni Barceló.

PalmaAntoni Barceló ha estat elegit nou president d'Habtur Balears. Així es va decidir en l'assemblea extraordinària feta ahir dijous. La seva ha estat l'única candidatura que s'hi ha presentat. A la presidència de Barceló, s'hi suma una vicepresidència, la de Joan Miralles, informa la patronal del lloguer turístic en una nota.

Barceló explica que agafa el càrrec en un moment complicat per al sector i l'associació. "Estam patint les conseqüències de la crisi sanitària i l'hem de reactivar perquè torni a tenir força", diu. Així mateix, comenta que entre els seus objectius principals hi ha "una aposta decidida per augmentar la massa social de la nostra entitat, a més de la necessària modernització del sector per adaptar-nos als nous temps i obrir altres canals de venda per a aquesta modalitat d'allotjament que representam", apunta.

Pel que fa al futur immediat, Barceló ha posat de manifest que "és primordial centrar-nos en la digitalització i augmentar la nostra representativitat". El president també ha destacat que "hem de crear valor afegit i dignificar de manera definitiva un sector que té molts efectes positius en l'economia i és un motor de reactivació en la situació pandèmica que vivim".

La resta de la junta directiva estarà formada pel secretari, Antoni Quetglas, i la tresorera, Maria Gibert. També hi ha sis vocals: Antoni Serra, Tolo Gomila, Biel Vives, Doris Obermayr, Antoni Pascual i Joan Serra.

stats