Societat 21/11/2020

Andratx demana als veïns que extremin les mesures per fer front a l'augment de casos de covid-19

L'Ajuntament ha fet aquesta petició davant l'increment de la incidència de la malaltia al municipi, sobretot a s'Arracó

Ara Balears
1 min
Personal sanitari fa una prova PCR a una pacient per confirmar o descartar que té coronavirus

PalmaL'Ajuntament d'Andratx ha demanat aquest dissabte als veïns que extremin el compliment de les mesures sanitàries per reduir de contagi de covid-19, davant l'increment de la incidència de la malaltia al municipi, sobretot a s'Arracó, segons ha informat l'agència Efe.

El Consistori ha exposat en un comunicat que "volem reiterar l'extrema necessitat de complir totes les mesures dictades per les autoritats sanitàries". En el cas concret de s'Arracó, l'Ajuntament ha fet una crida a la responsabilitat "en un moment especialment delicat", i ha recomanat que es redueixi el contacte social i que els ciutadans quedin a casa tant de temps com sigui possible.

En cas d'haver de sortir, el Consistori demana que es compleixin en tot moment les normes dictades per Salut amb l'objectiu de recuperar com més aviat millor una certa normalitat. També reclamen als veïns que es descarreguin l'aplicació mòbil Radar-Covid per conèixer si s'ha estat en contacte estret amb alguna persona a qui se li hagi diagnosticat el virus, i així poder donar a conèixer si un mateix ha estat contagiat, sense haver de revelar la seva identitat.

El Consistori ha apel·lat "a la responsabilitat individual, vital per evitar la dispersió del virus" i perquè el municipi "pugui baixar la corba ascendent de contagis".

stats