Societat 08/08/2022

Alaior assumeix els costos per reforçar el transport públic per festes

El Consell considera que falten conductors i que Cala en Porter no és un nucli principal de població

Iván Martín
1 min
Un autobús a l'estació de Maó.

MAÓL'Ajuntament d'Alaior oferirà un servei de bus gratuït als veïns de la urbanització de Cala en Porter per celebrar les festes patronals de Sant Llorenç, que són aquest pròxim cap de setmana.

El consistori ha rebut una doble negativa per part del Consell de Menorca, fet que ha indignat l'equip de govern i que s'afegeix al desgavell generalitzat del transport públic aquest estiu a l'illa. La màxima institució insular s'ha negat a ampliar les freqüències a la matinada del 13 d'agost, amb motiu de la celebració del concert d'Avalanx. A més, també ha denegat el servei que connecta Cala en Porter amb Alaior, al·legant que no hi havia suficients conductors. Per aquest motiu, l'ajuntament ha decidit assumir el servei i oferir el bus gratuït per les festes.

El regidor de Festes, Rafael Quintana, ha recordat que les competències en Mobilitat són del Consell: "L'objectiu és que tothom pugui gaudir de les festes amb seguretat, sense limitacions d'horari i de transport", i ha lamentat el posicionament de la principal administració de l'illa: "No han volgut realitzar un esforç a complir amb la demanda, argumentant que Cala en Porter no és un nucli de població principal, quan en altres amb menys residents sí que han gaudit del servei".

stats