Societat 05/03/2020

L'Ajuntament de Palma netejarà 2,6 quilòmetres del torrent de na Bàrbara

Després de retirar els residus s'instal·laran tanques als punts on s'hagin trobat més fems acumulats per evitar conductes incíviques

Ara Balears
1 min
Operaris netejant el torrent de na Bàrbera

PalmaL'àrea d'Infraestructures de l'Ajuntament de Palma ha iniciat aquest dijous els treballs del Pla de neteja de torrents urbans retirant residus que s'havien acumulat al llit del torrent de na Bàrbara al seu pas pel polígon de Son Rossinyol. L'actuació que s'està executant comprèn la neteja d'uns 2,6 quilòmetres i atén una reivindicació dels empresaris d'aquesta zona, segons ha informat en un comunicat el Consistori.

La regidora d'aquest departament, Angélica Pastor, ha explicat que després de retirar els residus s'instal·laran tanques als punts on s'hagin trobat més fems acumulats per evitar conductes incíviques. El pla de neteja dels torrents continuarà en una segona fase amb les tasques de desbrossament i la retirada de materials a totes les zones on sigui necessari. En total, per a la iniciativa es farà una inversió de 170.000 euros.

Cal recordar que durant la legislatura passada el Govern va fer obres en aquest mateix torrent, mitjançant les quals se'n canalitzà el tram final, entre l'avinguda de Mèxic i la carretera de Manacor, que tenia un potencial risc d'inundació. Abans, a més, s'hi va fer una actuació de neteja.

stats