Societat 04/12/2020

L'Ajuntament de Palma instal·larà cinc radars més per controlar la velocitat

Aquests dispositius es posaran en marxa el mes de gener i en total n'hi haurà 11

Ara Balears
1 min
Palma aprofita la crisi  Del covid-19 per impulsar La mobilitat sostenible

PalmaL'Ajuntament de Palma posarà cinc radars més per controlar la velocitat a la ciutat, segons ha avançat Última Hora i ha confirmat l'ARA Balears. Amb aquests nous dispositius, n'hi haurà un total d'11, que ajudaran a controlar les noves limitacions (de 30, 40 i 50 quilòmetres per hora) que s'han establert a Palma. Aquests cinc radars s'instal·laran a partir del mes de gener.

Aquesta mesura, segons indica l'Ajuntament de Palma en un comunicat, permetrà aprofundir en la implantació de Palma Ciutat 30, que va entrar en vigor el 21 d'octubre. Cal recordar que actualment el 90% dels carrers de la ciutat té una limitació de 30 quilòmetres per hora i la resta ha reduït la velocitat a 40 o 50 quilòmetres per hora.

Després d'haver fet una campanya informativa i de conscienciació ciutadana sobre els nous límits, des del Consistori expliquen que els nous dispositius de control, juntament amb la policia, contribuiran a reforçar aquesta conscienciació.

En aquest sentit, l’àrea de Mobilitat Sostenible recorda que la pacificació del trànsit a Palma té com a objectiu millorar la seguretat vial, a més de "contribuir a fer de Palma una ciutat amb menys renous i menys emissions".

stats