Societat 26/10/2020

L'Ajuntament de Palma habilita un servei especial d'autobús per Tots Sants

El servei especial es durà a terme els dies 30 i 31 d'octubre i l'1 de novembre

Ara Balears
1 min
El Bisbat de Mallorca ha demanat a tots els fidels celebrar Tots Sants a les seves parròquies.

PalmaL'EMT de Palma ha habilitat un servei especial d'autobús per accedir al cementeri els dies 30 i 31 d'octubre i l'1 de novembre, amb motiu de la celebració de Tots Sants, per facilitar l'accés al transport públic a les persones que hagin demanat cita per anar al cementeri de la ciutat, segons ha informat l'agència Efe.

L'Ajuntament de Palma ha recordat que aquest any, a causa de la pandèmia del covid-19, només podran accedir al cementeri les persones que hagin demanat cita a través de la pàgina web www.efm.es.

El servei especial farà un recorregut circular amb parades des del carrer del Sindicat com a punt de sortida fins al cementiri. Farà aturades enfront del Corte Inglés de les Avingudes, a la plaça d'Espanya, a Alemanya - Comte de Sallent, a General Riera - Ticià, a General Riera - Escorxador, General Riera - Costa i Llobera, al velòdrom Illes Balears, a dos punts del cementiri i a la rotonda de Can Valero - camí dels Reis.

El vehicle passarà cada 20 minuts i les primeres sortides estan programades des del Sindicat a les 7.40 h i des de Can Valero a les 7.55 h. Les darreres sortides seran a les 20.55 h des del Sindicat i a les 21.10 h des de Can Valero.

stats