Societat 13/07/2021

L'acusat d'abusar sexualment de la filla de quatre anys d'un amic seu: "Mai no va succeir"

La Fiscalia demana una condemna de cinc anys i mig de presó

ARA Balears
2 min
L'acusat d'abusar sexualment de la menor a la sala de vistes de l'Audiència Provincial.

PalmaUn home de 49 anys, acusat d'abusar sexualment de la filla de quatre anys d'un amic seu a Manacor, ha assegurat en el judici que allò "mai no va succeir" i ha insistit que ja no pot més "amb la situació". Segons ha informat Europa Press, durant la declaració ha reiterat que no sap per què la víctima ha dit tot això i ha assegurat que d'ençà que el va denunciar no pot "ni dormir". "Som aquí per fer justícia perquè no puc més", ha dit.

L'acusat ha detallat que coneixia el pare de la menor i que el convidava a ell, juntament amb la seva parella, a dinar a casa seva, normalment el dissabte o el diumenge, i que els fills de les dues parelles jugaven junts al pati. En aquest sentit, ha remarcat que en cap moment va estar tot sol amb la menor a cap de les habitacions de la casa. Però aquesta versió xoca amb el que va declarar la nina a la Unitat de Valoració d'Abús Sexual (Uvasi).

En aquest sentit, els dos perits que han estat presents en el judici ha coincidit que el relat de la menor és "creïble" i no "presenta dubtes" perquè en tot moment ha mantingut el mateix testimoni dels fets. En el torn dels testimonis, la mare de la nina ha indicat que va ser la seva pròpia filla qui els va explicar els fets i que en un principi els va estranyar el relat perquè "sempre estaven pendents" de la seva filla quan anaven a dinar casa del seu amic.

A les conclusions finals, la Fiscalia, que demana cinc anys i mig de presó per a l'acusat, ha destacat com a prova principal la declaració de la menor i ha dit que "el seu testimoni s'ha de considerar creïble i verídic". En canvi, la defensa ha remarcat que amb la prova que s'ha aportat no queda acreditat el delicte. Ara el judici ha quedat vist per a sentència.

stats