La Plataforma entrega 2.500 al·legacions en contra de l'ampliació de l'aeroport de Palma

L'entitat "no confia" en la reformulació del projecte anunciada per Aena

La Plataforma contra l'Ampliació de l'Aeroport de Palma ha entregat aquest dilluns a la Delegació del govern espanyol aproximadament 2.500 al·legacions en contra del projecte d'Aena d'ampliar Son Sant Joan, segons ha avançat IB3. "Aena intenta vendre a la societat que l'aeroport no s'amplia, quan en realitat és una ampliació", ha indicat la portaveu de la Plataforma, Margalida Rosselló, a les portes de la delegació. 

Aena preveu que el 2025 passin 4 milions més de passatgers que enguany per l'Aeroport de Palma

Aquest dilluns era el darrer dia d'exposició pública del projecte, sense que Aena n'hagi presentat encara cap reformulació. "Ens preocupa que vulguin fer un moviment per intentar l'aprovació per part del govern de l'Estat i evitar qualsevol opinió o estudi que es vulgui fer des d'aquí", ha continuat Rosselló. "S'ha dit ben clar que no es pot tirar endavant perquè és una ampliació", ha afegit.

Centenars de persones es manifesten contra l'ampliació de l'aeroport: "És el moment d'evitar el col·lapse"

Cal recordar que centenars de persones es varen manifestar diumenge davant la Delegació del govern espanyol per protestar contra l'ampliació de Son Sant Joan i que la Plataforma també va manifestar la seva disconformitat contra les mesures que va plantejar Aena per reformular el projecte: renunciar a fer més aparcaments i a la nova plataforma de remots per estacionar més avions.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF