La plataforma Autopista Mai acusa el Consell de Mallorca de fer carreteres sense tenir doblers

Demana que se suspengui el conveni de carreteres

La plataforma Autopista Mai  acusa el  Consell de Mallorca de fer carreters sense tenir doblers per fer-les i demana que suspengui el conveni de carreteres per impulsar una mobilitat  sostenible . "El Consell fa carreteres sense disposar de doblers per fer-les. No hi ha doblers per dur a terme aquestes obres  viàries ", ha dit la portaveu de la plataforma, Margalida Rosselló, durant una concentració davant la seu del Consell.

Ha recordat que des del 2012 a l'illa no arriba cap quantitat econòmica per poder fer carreteres,  perquè  "des dels pressupostos generals de l'Estat aquests doblers no hi són i, per tant, no arriben per poder pagar infraestructures", ha dit Rosselló. Per això, des de la plataforma demanen "responsabilitats polítiques" i recorden que "fa  més  de dos anys" que deim que aquests doblers no hi són.

"El pla de carreteres s'ha de deixar d'executar i s'ha d'apostar per un transport públic, sostenible i que respongui als problemes que tenim, com per exemple el canvi climàtic", ha apuntat. Així mateix, la portaveu de la plataforma ha insistit  que,  davant la crisi sanitària, les prioritats dels governants polítics han de ser socials.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF