Marga Crespí parla per primer cop dels maltractaments del seu pare quan ella era adolescent

La nadadora explica que va partir de Mallorca per escapar de la situació familiar

Marga Crepí ha decidit trencar el silenci sobre el motiu que la va fer partir de Mallorca a 15 anys: la "caòtica situació" i els maltractaments a casa, on el seu pare vivia amb la seva tercera dona. 

"Avui vull contar-vos una cosa...", comença explicant en un missatge que ha compartit als seus perfils de Twitter i Facebook. La nadadora recorda la rutina d'anar a escola, menjar sola en un restaurant de menú, entrenar i tornar a casa i seguidament explica que el seu pare va amenaçar-la de fer-la fora de casa, com ja havia fet amb la seva mare i el seu germà. 

Ara, a 28 anys, la seva denúncia és clara. Amb majúscules, assegura:  

"Em varen oferir anar a Barcelona per entrar a l'equip estatal i em vaig agafar a aquella oportunitat, fort, no la vaig deixar escapar", explica a la publicació i afegeix: "Vaig trobar que sota l'aigua podia desconnectar".

L'adolescent inicià així el que es convertiria en una llarga trajectòria d'èxits que acabarien sumant fins a 30 medalles internacionals en natació sincronitzada. El 2006 s'instal·la a Sant Cugat del Vallès per entrar a nadar amb l'equip estatal. El 2006 debuta a la Copa del Món a Madrid i guanya la medalla d'or. Tres anys després, és campiona al Mundial de Roma i el 2012 aconsegueix el bronze per equips en els Jocs Olímpics de Londres. Al Mundial de Barcelona, cinc medalles més que completen el palmarès. El 2014 es retira de l'alta competició i actualment actua a l'espectacle 'Le Rêve - The Dream' a Las Vegas. 

EDICIÓ PAPER 14/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF