Incendien l'aparcament de la Policia Local de Son Gotleu i causen 500.000 euros en danys

Segons fonts oficials de la policia, l'incendi ha estat intencionat, ja que s'ha originat en diferents punts de la zona afectada

A primera hora d'aquest dilluns s'ha produït un incendi a l'aparcament de la Policia Local de Son Gotleu. Així ho han informat els Bombers de Palma a través de les xarxes socials. Segons fonts oficials, el foc ha afectat una part de l'edifici del casal del barri de Son Gotleu, un lloc que utilitzen diferents associacions. No hi ha hagut ferits però un total de 25 motos i 6 cotxes s'han cremat. 

L’incendi, que han sufocat els Bombers de Palma de les unitats de Son Malferit, ha
obligat a intervenir a 13 bombers, 2 caporals i un sergent. El foc també ha afectat el local que es troba devora de la comissaria, on hi ha les oficines de Benestar Social de l'Ajuntament.

Segons les declaracions de Josep Palouzié, comissari en cap de la Policia Local, "el foc ha estat intencionat", ja que s'ha originat en diferents punts de la zona afectada. Font oficials del cos de la policia han assegurat que la comissaria té càmeres de seguretat, però que a causa d'un punt mort, no s'ha pogut enregistrar la imatge dels responsables. 

Per la seva part, la regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, que també ha anat a la comissaria de Son Gotleu per conèixer de primera mà la situació, ha assegurat que els desperfectes que ha causat l'incendi superen els 500.000 euros. "La persona o persones responsables del fet tenen poca por a entrar en una comissaria i han fet molt mal als ciutadans", ha dit.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF