Dos testimonis impliquen José Maria Rodríguez en les reunions per a la campanya electoral

El soci d'Over i una directora tècnica asseguren que hi va intervenir

José María Rodríguez fou un dels interlocutors entre l'empresa Over Màrqueting i el Partit Popular per a les campanyes electorals dels anys 2003 i 2007. Així ho han confirmat els dos testimonis que aquest dilluns han declarat en la sisena jornada del cas Over, que s'ha reprès a l'Audiència de Palma. 

Per una banda, una directora tècnica de l'empresa, Enriqueta Sierra, que a més ha reconegut (després de la insistència de la fiscalia) que Over presentava factures amb noms d'empreses que no havien fet la feina o, com ha explicat l'acusació, "una empresa facturava a l'administració i Over refacturava a l'empresa". Sierra ha afegit que "es feia la feina; a qui es facturava, ho desconec". L'extècnica ha descarregat tota la responsabilitat de les facturacions sobre Daniel Mercado, gerent i propietari d'Over. 

El mateix ha passat amb el següent testimoni, el segon a Over Màrqueting, Javier Rodríguez, qui ha reiterat durant tot l'interrogatori que les decisions financeres i la gestió de l'empresa eren tasques de Daniel Mercado. El fraccionament de les factures i les reclamacions d'impagament es feien per instrucció de Mercado.

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF