Donen negatiu en coronavirus unes 40 persones testades pel segon brot a Menorca

Són agents de la Policia Local de Ciutadella i treballadors municipals que haurien estat en contacte amb la persona infectada

Al voltant de quaranta policies locals i treballadors municipals de Ciutadella s'han sotmès a la prova de PCR per haver estat possiblement en contacte amb el treballador dels cementeris de Ciutadella que va donar positiu en coronavirus. Finalment, tots han donat negatiu, segons han informat fonts municipals a l'agència Efe aquest dissabte. 

Desinfecten els cementeris de Ciutadella després que un treballador donàs positiu en coronavirus

A causa d'aquest contagi, l'Ajuntament de Ciutadella va activar divendres el protocol de desinfecció dels dos cementeris municipals. Mentrestant, les incineracions es duran a terme a Maó, mentre que els funerals es continuaran fent a Ciutadella, garantint-hi la seguretat sanitària. La previsió és reobrir els cementeris dilluns amb la certesa d'haver eliminat qualsevol possible rastre del virus.

El treballador municipal infectat està hospitalitzat al Mateu Orfila de Maó. Per ara, es desconeix com ha pogut ser infectat. La seva dona i el seu fill són els altres dos afectats pel brot i es troben en seguiment per les Unitats Volants d'Atenció al Coronavirus (UVAC).

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF