Alerta groga per vent de fins a 80 km/h i mala mar a Balears

Divendres amb pluges ocasionals i vent de fins a 80 km/h

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu per a aquest divendres Sant a les Illes Balears cel cobert de niguls. Hi ha probabilitat d'algun xàfec ocasional a les Pitiüses i a la part oest de Mallorca, acompanyat de tempesta a l'inici de la jornada.

Les temperatures es mantindran estables i bufarà vent moderat de l'est, amb intervals forts i ratxes que poden arribar als 80 quilòmetres per hora. Pel que fa el dissabte, l'Aemet preveu també cels coberts, amb tendència a intervals nublolós i probabilitat d'alguna precipitació dèbil i ocasional.

Tot el litoral de les Illes Balears i l'interior de les Pituïsses i Mallorca, a excepció del nord-est, estan aquest divendres en alerta per onades de 3 a 4 metres i vents de l'est i nord-est en general de fins a 70 quilòmetres per hora i de 80 quilòmetres per hora a la Tramuntana.

Segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia a la seva web, aquesta situació ha afectat Menorca, Mallorca, i Pituïsses s'iniciarà al voltant de 16 h en quant a fenomens costers i sobre les 20 h a l'interior de les illes.

EDICIÓ PAPER 19/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF