La DO Oli de Mallorca duu a l'illa el primer grau de tast d'oli d'oliva verge

El curs s'impartirà del 21 al 23 de febrer a l'Escola d'Hoteleria

L’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears acollirà els propers dies 21, 22 i 23 de febrer el primer grau de tast d’oli d’oliva verge, títol de l'Escola Superior de l'Oli d'Oliva que s’imparteix per primera vegada a Mallorca impulsat pel Consell Regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca.

L’objectiu d’aquest curs, que oferiran especialistes en tast i anàlisi sensorial de l’oli i tècnics en olivicultura i elaiotècnia, és aportar les eines necessàries per realitzar anàlisis sensorials i tasts professionals. El curs està dirigit a persones del sector oleícola i d’altres àmbits com l’hoteleria o, simplement, amants de l’oli d’oliva.

La intenció de la denominació d’origen Oli de Mallorca és poder donar continuïtat a activitats formatives com aquesta. La iniciativa ha obtingut tan bona acollida que s'han cobert totes les places del curs, de manera que l'organització ja està fent feina per a la programació del segon grau.

EDICIÓ PAPER 22/06/2019

Consultar aquesta edició en PDF